Sommarjobba hos oss

Vi söker ungdomar till försäljare i Katrineholm och Norrköping, ansökningar gås igenom under mars och april månad. Eventuellt behöver vi en chaufför som utgår från Norrköping.

2019-03-07: Vi vill tacka alla som sökt jobben som försäljare i Katrineholm och Norrköping. Vi har fått in jättemånga ansökningar vilket är jättekul! Under mars och april kommer en del av er att kallas till en kort intervju. Vi ber om ursäkt att vi inte hinner besvara alla sökanden!
 
Jordgubbsförsäljare
Är du intresserad av att sommarjobba som jordgubbsförsäljare? Kan du vara tillgänglig under juni och juli, cirka 7 veckor i streck? Vi anställer främst skolungdom som söker sommarjobb i åldrarna 16-20. Vi har jordgubbsförsäljning i Norrköping, Katrineholm, och Vingåker.

Chaufför
Har du B-körkort och har inga problem med att hantera en lätt lastbil? Kan du jobba under juni och juli och en bit in i augusti? Du bör inte vara rädd för att ta i, då det kan vara mycket att lasta ibland. Som chaufför servar man ICA butiker med våra produkter samt våra egna försäljningsplatser. Det krävs att man är bra på att kommunicera och har ordning på sig. Arbetspassen brukar börja runt 6 tiden och pågår cirka 4 - 6 timmar fram till lunchtid.

Låter det som att något av sommarjobben är något för dig, skicka in en anmälan till: work@lidatradgard.se
Se till att ha med följande:
    - namn & personnummer
    - berätta lite om vem du är
    - var du bor
    - kontaktinformation, adress, nummer osv
    - under vilken period du kan jobba
    - gärna ett foto på dig själv